Nieuwe reclametekst op de etalage

Toen ik met het verhuren en verkopen van etalagepoppen begon had ik voor het etalageraam een spandoek, met de naam etalagepoppen.be, geplaatst zodat de klanten mijn showroom en magazijn zouden vinden. Deze spandoek heeft inmiddels zijn dienst bewezen.

Dus was het de hoogste tijd om de reclame te vernieuwen en daarvoor koos ik dan voor zelfklevende letters op het raam. Gewoon in de witte kleur zodat het zeker goed leesbaar is. De hoofdzaak van deze tekst is opvallen en dat doet het, zonder franjes maar wél goed leesbaar.
Het geeft ook meer mogelijkheden voor het in de etalage plaatsen van etalagepoppen. Met het spandoek was het grootste gedeelte van het raam benomen terwijl ik nu voldoende ruimte over houd om etalagepoppen uit te stallen.

Deze tekst op het raam is nog maar een begin. In de toekomst zal ik met de etalagepoppen meer de aandacht gaan trekken in de etalage. Meer mogelijkheden die ik ook van plan ben om te benutten.


Advertenties