Etalagepoppen in de showroom op 29-8-2011

Ik heb deze week weeral een heel aanbod van etalagepoppen in de aanbieding staan.
Nieuwe en jonge 2de handspoppen staan opgesteld in de showroom.
Etalagepoppen worden voor de meest verschillende zaken gebruikt, natuurlijk dienen ze in eerste instantie om kledij te presenteren. Het gebruik van etalagepoppen geeft dan ook extra uitstraling aan uw artikelen.
Ik heb zeer betaalbare, mooie en hedendaagse etalagepoppen op voorraad. Een jonge 2de hands etalagepop is reeds te koop vanaf 150 euro. En dan kan je al kiezen uit een heel assortiment.  De term “jonge 2de handspop” wordt gebruikt vanaf het moment dat de pop verhuurd werd, 1/2/3 keer maximum. Het gaat hier dus niet over etalagepoppen die tweedehands aangekocht werden, het zijn allemaal zo goed als nieuwe etalagepoppen.

Een nieuwe etalagepop heb je vanaf 185 euro. Het gaat hier dan om pvc etalagepoppen, plastieken poppen dus. De afwerking is misschien iets minder dan bij de klassieke etalagepop, maar de robuustheid van deze poppen heeft dan ook weer zijn  voordelen.
Deze poppen zijn krasbestendig en licht hanteerbaar. Plastiek zal ook minder snel beschadigen waardoor deze poppen zeer handig zijn om te gebruiken op beurzen en plaatsen waar de poppen regelmatig voor verplaatst moeten worden.

Klassieke polyester etalagepoppen heb je vanaf 195 euro, maar ik heb ook enkele exemplaren aan 220 euro … een stapje hoger in de kwaliteit zeg maar.
Als je deze poppen wenst te huren kan dat al vanaf 20 euro voor twee dagen of 30 euro voor een ganse week. Ik vraag een waarborg van 100 euro per gehuurde pop.
Voor de verhuur voorwaarden kan u terecht op mijn website: http://www.etalagepoppen.be/aboutme.htm

 

Bezoek de winkel:
Maandag en vrijdag van 10 tot 12 en van 14 tot 17 uur
Mijn website:
http://www.etalagepoppen.be/

Mijn Facebook:

http://www.facebook.com/pages/Etalagepoppenbe/53891259232

 

 

Advertenties