Als etalagepoppen zouden kunnen praten …

Ik kom zowat elke dag in mijn showroom en sta dan tussen al mijn etalagepoppen te werken. Ondertussen heb ik, naar Belgische norm, toch al een collectie opgebouwd waar de klanten even kunnen voor gaan staan om hun keuze te maken. Er komen maandelijks nog poppen bij … gelukkig maar šŸ˜‰

Ondertussen ben ik ook gestart met het opkopen van overstocks in winkels die stoppen of met etalagepoppen zitten die ze niet meer nodig hebben. Wel leuk om al deze etalagepoppen te ontdekken en te zien in welke staat ze zijn. Doorgaans valt dat best mee want de meeste mensen hebben wel getracht om hun etalagepoppen in goede presentabele staat te houden. Ze zijn allemaal zo goed als nieuw šŸ˜‰ (hint, hint)

Deze headless modellen heb ik onlangs overgenomen van een winkelier die deze etalagepoppen in haar nieuwe winkel niet meer nodig had. Nog mooie en goed bewaarde etalagepoppen van hoge kwaliteit. Je voelt de kwaliteit van deze etalagepoppen gewoon als je er mee werkt.
Deze etalagepoppen staan nu in mijn showroom opgesteld en worden verkocht aan 150 euro per stuk. (3 stuks op voorraad)

Ook van deze etalagepoppen heb ik 3 op voorraad. Ze zijn eveneens van goede boetiek kwaliteit en mochten weg omdat de eigenaar zijn kledingzaak stop zette. Deze etalagepoppen heb ik even onder handen genomen, en mogen nu de showroom verlaten aan 150 euro.

Deze poppen zouden nieuwprijs op zo’n 350 euro komen.

Als ik zo in mijn showroom rondloop heb ik wel het geluk dat etalagepoppen niet kunnen praten … het zou een hele drukke bedoening worden en ik zou heel waarschijnlijk ook heel hard verschieten šŸ˜‰

Wil je deze poppen graag online aankopen? Dat kan, klik even op de afbeelding van uw keuze en volg de link naar mijn webwinkel.
Of ga gewoon naar mijn webwinkel en kies uit het ganse aanbod


 

 

 

Advertenties