Nieuwe dames etalagepop bij etalagepoppen.be

Gisteren is DHL bij mij langs geweest, dat was weeral eens iets anders want doorgaans kom UPS bij mij etalagepoppen leveren, maar aangezien deze etalagepop van een andere leverancier kwam stopte er een gele camionette voor de deur waar er vroeger steeds een bruine stopte.
Om een de kwaliteit te kunnen bekijken had ik bij een andere leverancier een dames etalagepop besteld en dan is het altijd bang afwachten hoe de service van dat bedrijf gaat zijn, of ze snel en correct leveren en hoe de kwaliteit van de etalagepop is.
De snelheid van de levering was in elk geval goed in orde. Op 2 dagen tijd was de etalagepop van Duitsland naar mij thuis onderweg.

De kwaliteit van de etalagepop is zeker van het niveau van mijn andere poppen.  En op gebied van afwerking mag deze etalagepop er ook zijn.

Ik heb ze voorzien van een blonde pruik en in de showroom opgesteld.
De etalagepop heeft een glazen voetplaat en een pin en kuitpin om de pop te ondersteunen. De kuitpin zorgt ervoor dat de etalagepop schoenen kan aandoen.

Deze etalagepop heeft gaatjes in de oren, handig om oorbellen aan te hangen. Voor een halssnoer heb je dat uiteraard niet nodig 😉

Deze nieuwe pop kan je in mijn showroom komen bekijken. Maar je kan ze ook via mijn webwinkel aankopen en laten leveren.
Ik verstuur mijn etalagepoppen via Taxipost, nu Bpack dus kan ze binnen enkele dagen bij u zijn.
Gewoon op de foto klikken brengt je bij de webwinkel.

Hiermee is dus ook de basis gelegd om nog meer etalagepoppen van deze nieuwe leverancier aan te kopen. Daarmee breidt de collectie en dus ook het aanbod van etalagepoppen in de toekomt nog uit.
 

Advertenties