Neem vooral je tijd

Het valt mij telkens op dat, wanneer klanten mijn showroom bezoeken, zij doorgaans goed weten waar ze naar op zoek zijn, welke type etalagepop dat ze nodig hebben. Gelukkig, want dat maakt het voor mij eenvoudiger om de mensen bij te staan bij hun keuze, want dat is iets dat ik graag doe, dat is mensen helpen bij het kiezen van de juiste etalagepop.
Er staan wel heel wat poppen opgesteld, en het aanbod veranderd wekelijks, soms zelfs dagelijks, zodat er wel altijd iets nieuw te zien is.

Zelfs als de klant precies weet waar hij/zij naar op zoek is, is het toch handig om deze mensen op enkele zaken te wijzen.
Klanten die graag militaire kleding willen presenteren en daarvoor een etalagepop zoeken, moeten er rekening mee houden dat mensen vroeger kleiner waren en als hun kleding origineel is dat zij best de kleinere modellen kiezen. Als het om replica gaat van deze uniformen zijn de afmetingen doorgaans aangepast en vormt dit geen probleem.

Elke pop heeft een specifieke houding,  je kan van een gewoon zittend model geen staande pop maken en andersom ook niet. De etalagepoppen kunnen hun armen wel bewegen aan de schouder maar verder dan dat kunnen armen ook niet bewegen.

Als je de etalagepop wilt gebruiken om dikke kleding te presenteren, bijvoorbeeld een dikke trui en een dikke winterjas, is het handig om te zien of er voldoende plaats onder de armen is om deze mantel en trui tussen te krijgen, want anders gaat dat nooit goed komen en heb je uiteindelijk een etalagepop aangekocht dat niet voor het doel, dat je voor ogen had, kan dienen.

Dus neem vooral je tijd om een juiste keuze te maken bij aankoop van één of meerdere etalagepoppen.

Kijk even op mijn site voor meer informatie:
http://www.etalagepoppen.be/

 

 

Advertenties