Weeral enkele poppen die de showroom verlaten

Het is een druk weekeinde geweest tot hiertoe, heel wat beweging in de showroom en winkel gehad waarmee we weeral wat meer plaats in de showroom hebben. Eerst enkele etalagepoppen verhuurd, waarvan enkele naar een vakbeurs in Antwerpen vertrokken. Het is daar dit weekeinde een beurs voor vakmensen in de kledingsector. Ik ben daar deze morgen gaan leveren en het zag er heel speciaal uit, allemaal grote vakken, ruimtes met zwarte stoffen wanden welke de expositieruimte voor elke fabrikant afbakende. Dus niet zoals een klassieke beurs, allemaal standen met een open deel aan de voorkant, neen, hier moet je echt naar binnen gaan bij een specifieke fabrikant. Ik weet zelfs niet of elke fabrikant van kleding zomaar zal openstaan voor eender welke bezoeker. Fabrikanten/ontwerpers zijn kieskeurig over wie hun product mag verkopen.

Van deze zwarte dames etalagepop mochten er 4 exemplaren deelnemen aan de beurs.
Deze klant,http://www.facebook.com/DemetKaratasCollections  gebruikt deze etalagepoppen om haar collectie te showen. Ik heb ondertussen ook de website bekeken en gezien dat het hier om een heel mooie collectie gaat, als het goed is mogen we het ook zeggen hé 😉

Maandag is de laatste dag van de beurs in Antwerpen en dan ga ik meteen alle materiaal terug ophalen.

Vandaag trouwens ook nog enkele klanten over de vloer gehad alhoewel dit niet mijn vaste openingsdag is, maar da’s geen erg, ik doe graag mijn showroom open om klanten te ontvangen.

 

Advertenties