Wil de klant etalagepoppen voor “een maatje meer” in de etalage?

Naar aanleiding van een artikel dat vandaag heel wat aandacht op internet gekregen heeft ben ik ook maar even in mijn digitale pen gekropen.
Dit is de link naar het artikel:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=464114200327501&set=a.294829050589351.69707.288245271247729&type=1&theater


Een aantal Zweedse winkels hebben besloten om etalagepoppen te gebruiken met verschillende lichaamsvormen om onze maatschappij beter weer te geven.
Wat vinden jullie van dit idee?

Aan de hand van dit artikel is een hele beweging tot stand gekomen, en zelfs de krant, Het Laatste Nieuws, heeft mij hieromtrent gecontacteerd.
Aan de vele reacties te lezen valt vooral op te merken dat de meeste vrouwen het een goed initiatief vinden. Een meer realistische etalagepop die de kleding kan presenteren.
Tot op heden gebruikten de meeste winkels de klassieke etalagepoppen die natuurlijk steeds een kleinere maat etaleerden. Door het verschijnen van deze foto en de media die daar ook op de kar gesprongen is zou daar wel eens snel verandering in kunnen komen.
Ontwerpers vragen nu reeds waar ze deze etalagepoppen kunnen kopen.
Ik ken toevallig wel enkele adressen, al liggen die niet vlakbij, maar waar ik vooral naar uit kijk zijn mooie etalagepoppen. Ze mogen gerust een maatje meer zijn maar ze moeten nog altijd mooi de kleding presenteren. Ik kan dus op zoek naar leveranciers die mij een mooi aanbod van etalagepoppen kunnen aanbieden.

De modellen die ik momenteel op voorraad heb heb ik hier even in een galerij geplaatst.

Als de grote winkelketens beginnen met hun grotere maten ook op etalagepoppen te etaleren, zullen de andere winkels wel snel volgen.

Meer informatie:
www.etalagepoppen.be

Advertenties