Nog wat meer over “een maatje meer”

De vraag of winkelketens nu ook etalagepoppen in grotere maten gaan gebruiken om hun kleding te presenteren is gisteren ook op tv geweest.
Het één-programma VOLT heeft er ook de nodige aandacht aan besteed.
Dit is de link naar het programmaonderdeel over etalagepoppen:  http://www.een.be/programmas/volt/volt-vraag-van-de-week

Eerst hebben ze 2 etalagepoppen, die ik hun mocht leveren in Antwerpen opgesteld. Eén gewone etalagepop en eentje in maat 42.
De vraag aan de voorbijganger was eenvoudig: Naar welke etalagepop zou hun voorkeur uitgaan bij het bezoeken van een winkel.
Willen de mensen liefst een gewone etalagepop of zien ze liever een etalagepop maat 42.
De meningen liepen uiteen net als de meningen van de gasten die in de studio uitgenodigd waren.

De afgevaardigde van winkelketen JBC wist te vertellen dat zij niet meteen van plan waren om etalagepoppen in maat 42 en meer aan te kopen, wegens te duur en niet passend in hun imago, terwijl de afgevaardigde van de vrouwenbeweging Femma juist stelde dat een etalagepop van maat 42 meer een juiste weerspiegeling zou zijn voor de hedendaagse vrouw.

Vandaag verscheen er dan in het Nieuwsblad een poll over dit onderwerp.
Mensen mochten hun stem uitbrengen bij de verschillende types van etalagepoppen en dit was voorlopig het resultaat.
Pollresultaat

Meer dan 90% van de kiezers gaven de voorkeur aan etalagepoppen met een maatje meer, een verrassend resultaat.
Dat voor deze poll gebruik werd gemaakt van een foto van mijn website vind ik persoonlijk dan weer best leuk.

Persoonlijk vind ik dat beide types van etalagepoppen in een winkel moeten kunnen. Presenteer beide etalagepoppen in de etalage en de klant kan dan zelf kiezen, zo eenvoudig is het.
hebben
Wat ik wel belangrijk vind is dat de etalagepoppen mooi moeten zijn en een hedendaagse uitstraling moeten hebben.  Del fabrikanten van etalagepoppen in de XL versie hebben hier nog een hele uitdaging voor hun liggen want de meeste fabrikanten hebben nog geen etalagepoppen in maat 42 en meer, ofwel zijn ze echt niet mooi afgewerkt. Meest voorkomende probleem is dat het hoofd doorgaans te klein is in verhouding met de rest van het lichaam.
Ondertussen heb ik één fabrikant gevonden die dat probleem niet heeft, maar daarover een volgende keer meer.

www.etalagepoppen.be

Advertenties