Welke etalagepop kies je best voor intens gebruik.

De meeste etalagepoppen zijn zeer delicaat, dus ook snel beschadigd.
Als je dan een etalagepop nodig hebt om bijvoorbeeld aan beurzen en markten deel te nemen kan dit een probleem vormen. Het vele inladen, uitladen, opstellen en snel terug verpakken zorgt bij de klassieke etalagepop al snel onder de krassen en barsten komt te zitten, wat zeker niet leuk is.
Je koopt tenslotte niet alle dagen een etalagepop en wenst de exemplaren die je hebt zo lang mogelijk in presentabele staat te houden.

PLM3

PE etalagepoppen zijn daarom zeer geschikt voor deze taken.
Deze harde plastieken etalagepoppen zijn gekleurd in de plastiek waardoor er van krassen in de laklaag geen sprake is. De poppen hebben andere fittings als de polyester etalagepoppen. Deze plastieken onderdelen gaan ook niet zo snel beschadigd geraken en door dit systeem is ook de beweeglijkheid van de pop veel beter. Het hoofd van deze etalagepop kan je eenvoudig verwijderen of in de gewenste richting draaien.
Ze staan allemaal op een stevige glazen voetplaat en de pop wordt op zijn plaats gehouden door het gebruik van een kuitpin. Deze laat het dragen van schoenen toe.
Deze lichtgewicht etalagepoppen zijn ook gemakkelijk te verplaatsen zonder dat je het  risico loopt dat ze uit mekaar vallen. Romp en benengedeelte zitten stevig aan mekaar gemonteerd door een plastieken schroefsysteem.
Wil je deze etalagepop graag buiten gebruiken dan kan dat zonder al te veel problemen. De plastieken etalagepop is uiteraard best regenbestendig.
Je kan deze etalagepoppen in mijn winkel/toonzaal komen bekijken. Er bestaan 2 types heren etalagepoppen en een 8 tal vrouwelijke modellen. Je kan ze huren of aankopen.
Meer info op http://www.etalagepoppen.be
Of onze webwinkel: http://www.etalagepoppenonline.be

Advertenties