Nieuwe collectie etalagepoppen komt eraan

Volgende week zal ik een grote aanpassing kunnen doorvoeren aan mijn online winkel. Via mijn Duitse leverancier ga ik voortaan veel meer nieuwe etalagepoppen kunnen aanbieden die ik dan in een tijdspanne van 8 dagen zal kunnen leveren. Een deel van de collectie zal ik eveneens op voorraad hebben zodat ik voor die artikelen de leverperiode op 2 dagen kan houden.
Volgende week ontvang ik van mijn leverancier alle info zodat ik de hele collectie zal kunnen toevoegen.

Een kleine tip van de sluier kan ik hier al tonen, enkele foto’s van de nieuwe collectie die deze week in de webwinkel zal geplaatst worden.
In eerste instantie deze strakke abstracte heren etalagepop.
Zeer geschikt om in boetieks te gebruiken.

MA-12-1
Ook deze damesmodellen zijn vanaf nu leverbaar en zal ik deze week in mijn webwinkel bijplaatsen.

Sexy-250-1-1
Of gaat jullie voorkeur uit naar de fel gekleurde damespoppen?

Sexy-250-2-1
Hedendaagse hoge kwaliteit-etalagepoppen vanaf 195,00 euro excl.21% btw
Vanaf 24/6/2013 beschikbaar bij: www.etalagepoppenonline.be

Advertenties