Mijn toonzaal op 15 juli 2013

Ik ben vandaag nog even enkele foto’s in mijn toonzaal met etalagepoppen gaan maken. Kwestie van af en toe toch een update te posten met de het nieuwste aanbod van etalagepoppen die ik op voorraad heb.
En dat assortiment breidt uit van gewone huidskleur en realistische etalagepoppen, naar abstracte witte of zwarte etalagepoppen met of zonder hoofd.
Het aanbod is  groot, veel ruimer dan ik ook zal kunnen uitstallen. Gelukkig heb kan ik rekenen op goede leveranciers die vlot leveren zodat ik hun collecties ook aan mijn klanten kan aanbieden met aanneembare leveringsperioden.

Een blik op de toonzaal met etalagepoppen.

Wil je graag een kijkje komen nemen, dat kan op maandag en vrijdag van 10-12 en 14-17 uur
Het adres:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Andere uren en dagen  kunnen na afspraak, bel daarvoor eerst even met Michael Grieve 0475-294608
Aankopen via mijn webwinkel kan ook, snelle levering in Belgie en Nederland.
http://www.etalagepoppenonline.be/
Of bezoek onze website :
http://www.etalagepoppen.be/

Advertenties