Grote kuis in het magazijn

Een ruime opslagplaats is enkel handig als je erdoor kan lopen zonder dat er her en der zaken opgestapeld staan die de vlotte doorgang belemmeren. En dat was bij mij dus net het probleem, een beetje te veel stock en een beetje te weinig plaats.
Dus even rondgekeken en gezien dat er veel decoratiemateriaal weg mocht. De combinatie van etalagepoppen, decoratiemateriaal en geschenkartikelen voor mijn webwinkel, maakten te ruimte even te klein.
Al mijn zomerdecors hadden hun beste tijd gehad en mochten weg. Daardoor kwam er een heleboel plaats vrij zodat ik de, in dozen ingepakte etalagepoppen, eindelijk een plaatsje zou kunnen geven.
Met de hulp van, rommelmarktstanden-uitbaters, kreeg ik op één avond een half magazijn opgeruimd en kon ik aan de herinrichting beginnen.
Eerst nog enkele overbodig geworden standen afgebroken en enkele paletten op de grond geplaatst om de etalagepoppen op te plaatsen.
Het resultaat ziet er al een heel stuk beter uit. Ik ben er nog niet helemaal maar het gaat toch al de goede richting uit.
IMG_0010

IMG_0011

IMG_0012
En nu dat de voorraad etalagepoppen een ruimere plaats gekregen heeft kan ik de andere rekken ook terug gaan organiseren zodat ik mijn etalagemateriaal en geschenkartikelen terug handiger kan bereiken zonder mijn benen te breken.
Meer informatie over etalagepoppen:
http://www.etalagepoppen.be/

Advertenties