Binnenkort terug nieuwe etalagepoppen op voorraad.

Deze titel dekt natuurlijk niet volledig de lading want ik heb altijd nieuwe etalagepoppen op voorraad, maar ik zou binnenkort wel een nieuwe reeks van etalagepoppen in mijn toonzaal kunnen uitstallen.
Enkele nieuwe leveranciers en de etalagepoppenwereld die niet stilstaat zorgen ervoor dat het voor mij steeds een nieuwe uitdaging is om nieuwe mooie en, vooral, betaalbare mannequins aan te bieden. En vooral die laatste punten zijn voor mij belangrijk: Mooi en betaalbaar.
Ik tracht steeds, voor een redelijke prijs, mooie en degelijke etalagepoppen aan te bieden en dat is tot op heden ook redelijk gelukt. Indien er dan toch problemen waren heb ik steeds getracht om de klant daarin tegemoet te komen, ofwel door de onderdelen ofwel te hele pop te vervangen.
Deze week kreeg ik van de fabrikant de uitnodiging om even de nieuwe etalagepoppen te bekijken en desnoods even een container te bestellen…
Voorlopig is dat nog niet aan de orde, ik zal mijn poppen wel bij hun plaatselijke invoerders aankopen, lijkt mij een heel pak veiliger 😉
Maar ik kan jullie al wel enkele foto’s tonen.

 

lt1

 

lt2

lt3
Geef toe dat deze foto’s toch mooier zijn dan de foto’s die ik zelf doorgaans in mijn toonzaal maak. Maar ook daar wordt aan gewerkt 😉
Enkele mannequins uit deze foto’s zijn nu reeds beschikbaar, kijk even in mijn webwinkel om uw keuze te maken.

Meer informatie nodig?
Kijk op mijn website: http://www.etalagepoppen.be/
Of kies rechtstreeks etalagepoppen in mijn webshop: http://www.etalagepoppenonline.be/

 

Advertenties