Snelle verzending van etalagepoppen.

Sinds ik mijn webwinkel met etalagepoppen op internet geplaatst heb krijg ik ook via die weg bestellingen binnen, waarvoor ik ook deze klanten dankbaar voor ben 😉
Maar ik weet ook dat iedereen die tegenwoordig op internet wat dan ook aankoopt graag een snelle afhandeling, goedkope transportprijzen, en snelle levering verwacht. E n daar probeer ik dan ook zo goed mogelijk op in te spelen.
De meeste artikelen in mijn webwinkel heb ik op voorraad en kan ik meteen verzenden, maar er zijn ook enkele artikelen bij die ik eerst bij de fabrikant moet ophalen en dan pas naar mijn klant kan doorsturen. Gelukkig werkt mijn leverancier ook redelijk snel zodat ik doorgaans ook deze bestellingen binnen de 10 dagen, na het plaatsen van het order, naar mijn klanten kan versturen. De pakketten die op voorraad zijn vertrekken uiteraard de dag na ontvangst van betaling van het order, dus als je via Paypal of Multisafepay meteen je betaling regelt weet je dat jouw bestelling de volgende dag naar jou toe verzonden  wordt.
Voor de leveringen in Belgie reken ik op de diensten van Bpost. Ze werken snel en leveren de poppen doorgaans de dag nadien bij de klant af.
Voor alle buitenlandse zendingen maak ik gebruik van de diensten van DPD. Ook hier gaan de leveringen snel en ontvangt de klant snel zijn/haar pakket.
5 Pakketten die vandaag verzonden moesten worden werden binnen de 2 uur, na het plaatsen van het afhaalorder, door Bpost reeds opgehaald voor transport.

IMG_0333Wil jij ook graag zien welke artikelen er in mijn webwinkel zitten kijk dan even op deze site:
http://www.etalagepoppenonline.be/
Ik stuur je graag snel je bestelling door.

Advertenties