Joepie, eindelijk mannenpruiken

Ik ben al een hele tijd op zoek naar mooie pruiken voor mijn mannelijke etalagepoppen. Het aanbod waar ik eertijds mee van start ging vond ik niet meer zo aangepast en daarom was het de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een andere leverancier.
Uiteindelijk heb ik een nieuwe leverancier gevonden, een beetje voorbij de grote plas. Gelukkig worden ze via luchtpost naar Belgie verzonden zodat ze op korte tijd kunnen leveren.
De eerste modellen van mijn eerste, zeg maar proefbestelling, zijn intussen toegekomen en de plastieken poppen Rob en Ken mochten ze als eerste uitproberen. Ze zien er nu een heel stuk minder kaal uit 😉
Met één model had ik reeds zo’n gevecht om het in het juiste model te krijgen dat die al meteen uit mijn lijstje geschrapt is, de anderen mogen blijven 😉
Dit zijn al enkele voorbeelden van de blijvers.
MALE016.. MALE016. MALE016 MALE013. MALE013 MALE014
Ze staan in mijn webwinkel te koop aan €39,95.
Je vindt ze via deze link: http://www.etalagepoppenonline.be/c-1495644/pruiken-wigs/
Of kom ze bekijken in uitkiezen in de toonzaal:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
op maandag of vrijdag van 10-12 en 14-17 uur

 

Advertenties