Yeah, ik heb een webwinkel

Inderdaad, een webwinkel kan leuk zijn, bestellingen via internet ophalen, als er tenminste klanten je webwinkel vinden, daarna de bestellingen naar de klant doorzenden en dat allemaal vanachter je computer… het kan haast niet eenvoudiger.

Maar…

Een klant blijft een klant, zelfs in een webwinkel dat is mijn visie, en die klant heeft recht op evenveel service en ondersteuning als een klant in de fysieke winkel.

Maar er is meer, bij mij krijg je ook echte service, voor, tijdens en na de verkoop.

Ikzelf ben reeds meer dan 30 jaar zelfstandig etaleur ( ik klink wel Donald Muyle) en heb in al die jaren dus al wel wat etalagepoppen moeten aankleden en in de etalages opstellen. Ik weet dus wat de voor en nadelen van sommige etalagepoppen zijn, welke type pop je best wel of juist niet kan gebruiken om kleding te presenteren.
Vanuit dat standpunt kan ik mijn ervaring delen met mijn klanten.
Ben je dus van plan om een etalagepop aan te kopen maar weet je niet op welke zaken je moet letten en wil je graag wat ondersteunend advies kan je steeds met mij contact opnemen.
Kiezen tussen staande en zittende poppen, met hoofd of hoofdloos, abstract of levensecht, polyester of plastiek, ik kan kan je helpen bij je keuze.
Etalagepoppen aankleden? Daar krijg je van mij een handige handleiding bij je bestelling bijgeleverd.
Je hebt of je start met een nieuwe kledingzaak maar weet niet echt hoe je best je etalagepoppen in de etalage opstelt, ik kan je advies geven.
Mijn klanten kunnen mij steeds rechtstreeks bereiken voor meer informatie over hun (eventuele) aankoop van etalagepoppen.
In mijn webwinkel sta je niet alleen.

Cursus werken met etalagepoppen.

Binnenkort ga ik van start met gratis cursussen waar je leert hoe je etalagepoppen in mekaar zet, aankleed en best presenteert. Deze zullen doorgaan in mijn toonzaal in Mechelen. Etalagepoppen in de etalage op een rij naast mekaar plaatsen, kan dan wel lekker strak zijn, maar met een speelser opstelling jou je toch meer de aandacht van de voorbijganger, en daar is het hem toch om te doen.
Het is vooral de bedoeling om van deze cursussen echte DOE-cursussen te maken waar de aanwezigen zelf aan het werk gaan, al dan niet met zelf meegebrachte kleding. Alternatieve decorstukken zullen voorhanden zijn.
En om het gezellig te houden zal er koffie en koekjes voor de deelnemers aanwezig zijn 😉

Mijn contactgegevens:
Michael Grieve
0032-475294608
Mijn webwinkel met etalagepoppen:
http://www.etalagepoppenonline.be/

Advertenties