Mooie abstracte witte etalagepoppen

Ik verhuur ondertussen toch al een tijdje etalagepoppen en de laatste tijd ook grotendeels plastieken exemplaren.
Al de voordelen van deze poppen heb ik in voorgaande blogs reeds meermaals neergeschreven maar enkele foto’s die laten zien hoe mooi deze  poppen kunnen gepresenteerd worden had ik tot hiertoe nog niet gepost.
Verleden week verhuurde ik abstracte witte etalagepoppen die opgesteld zouden worden op een evenement. Franky Claeys, verantwoordelijk voor het aankleden van de poppen en de opstelling stuurde mij deze foto waarop je duidelijk kan zien welke mooie uitstraling deze poppen hebben.
InzendingFrankyClaeys

InzendingFrankyClaeys2
Zeer geslaagde opstelling met mooie lichtspeling in de achtergrond.
De etalagepoppen kan je huren  aan 30,00 euro per week.
Kijk op de website voor meer informatie of contacteer rechtstreeks Michael Grieve 0475-294608
http://www.etalagepoppen.be/

 

Advertenties