Nadenken over de toekomst van de etalagepoppen.

Ik heb de laatste dagen deze blog een beetje aan de zijkant gezet, ik weet het wel, maar daar waren verschillende redenen voor.
Met het begin van het jaar moet ik mij eveneens toeleggen op het afwerken van mijn inventaris, een jaarlijkse “must”.
Daarvoor heb ik ook bewust mijn voorraad met etalagepoppen een beetje laten verminderen, kwestie van minder te moeten tellen (was ik trouwens nooit goed in).

Daarnaast was het vooral even nadenken over hoe de toekomst eruit moet zien…
Met de komst van de plastieken etalagepoppen, realistisch, mooi en zeer duurzaam, is de keuze eenvoudig om te maken. De nadruk bij het verhuren van etalagepoppen ga ik vooral leggen bij dit type poppen. Het is eenvoudiger om deze poppen aan te kleden, uit te pakken in te pakken enz. Allemaal voordelen van deze poppen die opwegen tegen de klassieke polyesterpop. Het valt mij trouwens ook op dat verschillende fabrikanten ook steeds meer aandacht aan deze plastieken poppen schenken waardoor ik verwacht dat er in de toekomst nog meer diversiteit en dus ook keuze zal komen. Ze zijn tenslotte nu reeds verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren, met en zonder hoofd.
Ik zal uiteraard blijven polyester poppen aanbieden maar zal deze veel minder gaan verhuren wegens te snel beschadigd.

Nu de inventaris achter de rug is en mijn toonzaal opgekuist is is het de hoogste tijd om nieuwe etalagepoppen in de collectie op te nemen en uit te stallen. Zodra ze in de toonzaal staan komen er zeker nieuwe foto’s op deze blog.
Hier alvast een voorsmaakje.
Kom ook gerust een kijkje nemen op mijn website:
http://etalagepoppen.be/
Of bezoek mijn webwinkel:
http://www.etalagepoppenonline.be/

M3-7R (1)

MA-120-3 (1)

GM3-3

GM1-3

 

Advertenties