Paspoppen, de eenvoudigste manier om kleding te presenteren

Als je op zoek bent naar de eenvoudigste manier om kleding te presenteren dan is een paspop een zeer goede keuze.
Er zijn verschillende modellen van paspoppen op de markt, maar de paspop op houten staander en met houten afwerking zal waarschijnlijk in de lijst van de 10 best verkochte paspoppen voorkomen.
Op een paspop kan je heel eenvoudig kledij presenteren, wil je een trouwkleed of kostuum in je huis uitstallen of heb je een pop nodig om professioneel mee aan het werk te gaan dan zal een paspop van goede kwaliteit zeker van pas komen.
Het gebruiksgemak van deze poppen bepalen waarschijnlijk ook het succes van deze bustes op staander. Je kan op heel eenvoudige wijze kleding over deze pop aanbrengen en door middel van kleine speldjes, die je door je kleding tot in de buste prikt, kan je de nodige aanpassingen aan je kledingstuk geven.
Een goede paspop heeft daarom ook een goede buste nodig gemaakt uit  stevige en duurzame foam. Het is dus zeer belangrijk dat je bij aankoop van een paspop daarop let. Een degelijke paspop heeft een hard schuim terwijl andere paspoppen het met gewoon piepschuim moeten stellen, heel wat minder stevig en duurzaam dus.
Ik kies hierbij dus resoluut voor de paspoppen van ACB. Deze paspoppen worden in Belgie en op specifieke vraag van de klant gemaakt. Een korte levertijd en een goede service naverkoop kan ik op deze manier garanderen.
Er bestaan verschillende afwerking voor de paspoppen, verschillende soorten stof, staander, met of zonder hoofd.

???????????????????????????????

IMG_1018

???????????????????????????????
IMG_1020

Je kan deze paspoppen in de toonzaal van etalagepoppen.be komen bekijken.
Wij zijn open op Maandag en Vrijdag van 10-12 en 14-17 uur
Ons adres: Geerdegemvaart 22 te 2800 Mechelen
Of bestel rechtstreeks via mijn webwinkel:
http://www.etalagepoppenonline.be/a-27000282/paspop/paspop-damesmodel-acb-classic-collection/
http://www.etalagepoppenonline.be/a-27000289/paspop/paspop-herenmodel-acb-classic-collection/

Advertenties