Nieuw seizoen, nieuwe etalagepoppen

Met het zonnetje dat zich laat aankondigen staat meteen ook het nieuwe seizoen klaar in de boetieks.
Eigenlijk staat de nieuwe collectie reeds een tijdje in de rekken, maar nu de zon er echt gaat aankomen, samen met warme temperaturen, komt de zin om iets nieuws te kopen weeral wat meer naar boven.
Een mooie etalage kan hierbij helpen.
En misschien is het zelfs de hoogste tijd om ook in de etalage de aandacht van de voorbijganger te trekken door enkele nieuwe etalagepoppen ten tonele te voeren.
Want geef nu zelf toe, na een tijdje ben je wel uitgekeken op je etalagepoppen, en als dat bij jou zo het geval is mag je gerust stellen dat jou klanten ook niet meer met verbazing naar je etalage kijken.
Blikvangers worden nog zelden gebruikt, daarom dat het extra belangrijk is om toch regelmatig de etalagepoppen te vervangen door andere exemplaren, wat nog veel te weinig gebeurt. Veel winkeliers kopen één keer etalagepoppen aan en blijven die voor de rest van hun carriere gebruiken, wat natuurlijk de verkoop niet stimuleert.
Zoals in alles zijn er ook bij etalagepoppen nieuwe trends te merken.

Zo zijn er tegenwoordig veel verschillende types abstracte etalagepoppen te krijgen.
Van mijn Italiaanse leverancier kreeg ik deze foto’s doorgestuurd, mooie hedendaagse etalagepoppen die zeer geschikt zijn voor het presenteren van kleding in boetieks.
Compo 1 Compo 3 Compo elegance 1 Compo sculptured 1 Compo sculptured 2 Compo sculptured 3Willen jullie graag wat meer informatie over deze etalagepoppen of de andere etalagepoppen in mijn collectie, bel dan even naar Michael Grieve 0475-294608
Of kijk op mijn website:
http://www.etalagepoppen.be/
Bestellen kan ook via mijn webwinkel:
http://www.etalagepoppenonline.be/

Advertenties