Al ooit gedacht aan gebruikte etalagepoppen?

Met een volle camionette gevuld met gebruikte etalagepoppen reed ik vandaag naar mijn toonzaal. En wat hebben we geleerd vandaag?
Eigenlijk redelijk wat. Maar laat mij eerst iets verduidelijken.
Ik verhuur en verkoop ondertussen toch al zo’n 6 jaar etalagepoppen die ik invoer vanuit het buitenland. Vooral naar het huren van etalagepoppen bleek er tijdens de vorige jaren heel wat vraag te zijn, en die heb ik kunnen invullen via mijn website en toonzaal.  De voorraad werd aangevuld zodat ik doorgaans bijna alle klanten kan verder helpen.
Een andere vraag die ik regelmatig van klanten krijg is de vraag naar goedkope poppen. Maar eigenlijk is dit een dubbelzinnige vraag want iedereen wil natuurlijk liefst ook een mooie pop voor zijn geld.
En dat kan inderdaad.
Ik ben vandaag een camionette vol met gebruikte etalagepoppen gaan opkopen bij mijn leverancier. Deze poppen komen grotendeels uit overnames van stocks.
Als je even nadenkt over de herkomst van deze poppen kom je in boetieks terecht die hun gebruikte poppen vervangen door nieuwe. De reden daarvoor is heel eenvoudig: Na verloop van tijd geraak je uitgekeken op je poppen en wil je graag iets anders, maar versleten zijn ze niet. Meestal zijn deze poppen dus zo goed als nieuw.
En dat heb ik dus geleerd vandaag. Gebruikte poppen uit overstocks en overnames zijn zo goed als nieuw en dus een unieke kans voor beginnende winkeliers die graag een mooie etalage willen maar toch graag op de eurootjes letten.

Deze rit heeft alvast enkele mooie reeksen met etalagepoppen mogen opbrengen. Het is tenslotte belangrijk dat de klant, u dus, een keuze kan maken tussen verschillende poppen die 1 geheel kunnen vormen bij de opstelling.
De poppen zullen via mijn toonzaal en webwinkel aangeboden worden.
Dus vanaf vandaag hebben jullie een nieuw adres erbij voor de aankoop van mooie gebruikte etalagepoppen. Namelijk www.etalagepoppen.be
De foto’s van de poppen volgen de komende dagen maar ik wil jullie wel even een blik achter de schermen, of moet ik zeggen, in mijn camionette gunnen…

IMG_1240

IMG_1241

Het adres van de toonzaal:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Open:
Maandag en vrijdag van 10-12 en 14-17 uur
Andere dagen en uren na afspraak: 0475-294608

www.etalagepoppen.be
www.etalagepoppenonline.be

Advertenties