Waarom ik met etalagepoppen.be begonnen ben.

Een vraag die ik dikwijls van mijn klanten krijg wanneer ze mijn toonzaal bezoeken: Waarom ik met etalagepoppen.be begonnen ben?
Wat voor mij nogal voor de hand liggend was blijkt voor mijn klanten dus niet zo duidelijk.
Sinds 1980 ben ik werkzaam als zelfstandig etaleur, en heb dus gedurende vele jaren met etalagepoppen moeten werken. Ervaring in overvloed dus.
Enkele jaren geleden ging ik even op internet kijken of deze domeinnaam nog vrij was en heb ze dan ook meteen geregistreerd en een bijkomende dienst was daarmee geboren. In tegenstelling tot andere verdelers van etalagepoppen heb ikzelf dus wel pakken ervaring in het werken, opstellen en aankleden van deze poppen, een ervaring die ik graag met mijn klanten deel, soms tot in het vervelende toe (alvast voor mijn klanten) want ik blijf gedreven verder gaan in het aanbieden van deze diensten en tracht altijd nieuwe wegen uit om aan de vraag van mijn klanten te kunnen voldoen.
De stap van etalages decoreren tot het opstarten van de dienst verhuur en verkoop van etalagepoppen was dus voor mij een heel logische verder zetting van hetgeen ik reeds jarenlang doe.
Natuurlijk moet ook ik regelmatig de zaken bijsturen, zoals elke zelfstandige die zijn zaak levend wil houden.
Zo ben ik kort geleden gestart met de aankoop en verkoop van gebruikte etalagepoppen. Een segment waar steeds meer vraag naar is en waar ik mijn klanten graag in tegemoet wil komen. Maar weeral dank zij de ervaring die ik in de praktijk reeds kon opdoen kan ik de beste keuze aan de beste prijzen voor mijn klanten maken.
Met andere woorden, bij mij kopen mijn klanten degelijke etalagepoppen en gaan de toonzaal buiten met een pak informatie over deze poppen.
Kom je graag even zelf kijken wat ik op voorraad heb ben je steeds welkom in de toonzaal:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Open:
Maandag en vrijdag van 10-12 en 14-17 uur
Op kijk op mijn website:
http://www.etalagepoppen.be
Of bestel via mijn online winkel:
http://www.etalagepoppenonline.be

IMG_1299

IMG_1343

IMG_1349

IMG_1347

Advertenties