Oude etalagepoppen kunnen ook mooi zijn

Tijdens mijn bezoek aan Amsterdam kwam ik een leuk winkeltje tegen en wat ik daar zag inspireerde mij om volgende korte blog te schrijven.
Ik zag in de etalage een leuke samenstelling van gebruikte kleding met oude en beschadigde etalagepoppen en dit was meteen ook een bevestiging dat deze beide goed samengaan. Je hoeft dus niet altijd op zoek te gaan naar de meest perfecte etalagepop, al naargelang het doel van de etalagepop kan je best de pop combineren zoals ze in deze winkel duidelijk begrepen hadden.

IMG_1392
Deze etalagepoppen vertonen duidelijk krassen en barsten in het aangezicht, maar eigenlijk past dit hier wel in het volledige plaatje. Ik denk zelfs dat een perfecte mooie etalagepop in deze etalage zou misstaan.

IMG_1391
Ook dit duiveltje was perfect gecombineerd en trok de aandacht door de felle kleurencombinatie. En voor de etalagepop gold ook hetzelfde als hierboven.

IMG_1394
Dit is het winkeltje… het is in Amsterdam, aan jullie om het te zoeken šŸ˜‰

Advertenties