Kledingzaak zonder etalagepoppen? Dat meent ge toch niet.

In het verleden waren er verschillende manieren om in een kledingzaak de kleding in de etalage te presenteren. De klassieker was toen een opstelling waarbij alle kledij in driehoekscomposities opgesteld werden en waarbij arm en beenstukken door mekaar verweven werden om toch maar de meest ideale vorm voor de opstelling te krijgen.
Deze tijd is intussen al lang voorbij en het zijn enkel de etaleurs die van “in de jaren stillekes” bezig zijn die deze techniek nog kennen.
Ondertussen zijn de etalages geevolueerd en heeft ook de presentatie meer realistische vormen aangenomen. En hoe kan je dan kleding het meest realistisch presenteren? Juist ja, met een etalagepop.
Als je vandaag een kledingzaak hebt kan je niet meer zonder etalagepop of paspop.
Deze poppen zorgen ervoor dat je kledij mooier en realistischer overkomt op de potentiele klant, die uiteindelijk toch een waar beeld voorgeschoteld wil krijgen van hoe de kleding er in het echt gaat uitzien.
Op een kapstok heb je niet meteen het beste beeld van een kledingstuk, laat staan dat het iets voor het ontwerp zou kunnen bijdragen.
Winkeliers spenderen veel geld aan de inrichting van hun zaak en aan het aankopen van collecties, waarom zouden ze dan, op hetgeen hun waren aan de potentiele klant laat zien, gaan besparen?
Geen etalagepoppen in een kledingzaak is zeker geen goede zet.
IMG_9023
We hebben etalagepoppen in verschillende houdingen en afwerkingen.
Kijk even op onze website voor meer informatie: http://www.etalagepoppen.be

Advertenties