Etalagepoppen voor de herfst en winter

Zijn alle etalagepoppen dan niet voor alle seizoenen?
Jawel, maar bij de aankoop/aanschaf van een etalagepop is het ook belangrijk om enkele dingen in het achterhoofd te houden. Deze informatie geldt trouwens ook voor het presenteren van zwaardere kledij.
In deze periode van het jaar dragen de mensen meer en/of zwaardere kledij, en dat gewoon om het lekker warm te hebben.
Bij sommige etalagepoppen kan dat een heel gedoe geven als je de pop wil aankleden.
Je moet tenslotte eerst de kledij over de pop hangen voor je de armen terug op hun plaats kan haken. En daar wringt het schoentje, al heeft dit artikel niets met schoenen te maken, maar even terug naar het probleem… aankleden.
Als je over het torso gedeelte, het bovendeel van de pop alle kledij en in laagjes hebt aangebracht moet je via een opening aan de hals of via de onderkant proberen om de armen op hun plaats te krijgen. Als de ruimte aan de schouder, dus ook aan de oksels te smal is kan dit voor problemen zorgen om de armen in hun hengels te krijgen.
Uiteindelijk gaat het je lukken, maar je gaat eerst hard vloeken en tegen een volgende etalageopmaak geen zin meer hebben om eraan te beginnen.
Kies daarom bij aankoop een pop die onder de oksels voldoende ruimte heeft om de kleding in te passen, des te vlotter zal je de pop kunnen aankleden en het vloeken ondertussen zal ook een stuk minder zijn.
Het is maar dat je het weet.

Meer informatie op mijn website:
http://www.etalagepoppen.be
Of tijdens een bezoek aan de toonzaal:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Open:
Maandag en vrijdag van 10-12 en 14-17 uur

Advertenties