Etalagepoppen voor starters en pop-up stores.

De tijd dat etalagepoppen onbetaalbaar waren is gelukkig voorbij.
Tegenwoordig kan je een mooie etalagepop, in verschillende uitvoeringen, reeds aankopen vanaf 150 euro. Vroeger moest je voor een etalagepop minstens een veelvoud van dit bedrag neertellen om slechts 1 exemplaar te kunnen aanschaffen.
Natuurlijk zijn er verschillen tussen de goedkopere en duurdere etalagepoppen, maar er is daardoor ook genoeg keuze voor iedereen. De verschillen liggen grotendeels in de afwerking en het materiaal dat gebruikt wordt om de etalagepoppen te maken. Maar uiteindelijk presenteert een kledingstuk nog altijd beter op een etalagepop of paspop dan gewoon op een kapstok. En daarom is het juist zo leuk dat een etalagepop voor iedereen betaalbaar geworden is.
Betaalbare etalagepoppen zijn een zegen voor starters die vandaag een kledingzaak willen beginnen. Ook voor pop-up stores zijn etalagepoppen in de prijsklasse van 150 euro best aanvaardbaar. De meeste etalagepoppen in deze prijsklasse zijn trouwens ook pe (harde plastiek) etalagepoppen. Duurzaam en licht hanteerbaar en dus handig om veelvuldig op te stellen of te gebruiken op beurzen en evenementen.
Deze poppen vindt je ook in verschillende uitvoeringen en moeten dus niet onder doen voor de klassieke polyester etalagepoppen.
Ik wil ze tenslotte graag aan iedereen aanraden, al was het maar om het gemak waarmee deze poppen zich laten aankleden en opstellen.
Kom  gerust een kijkje nemen in mijn toonzaal met etalagepoppen en vraag advies bij je aankoop. Ik help je graag verder en zoek mee naar de beste etalagepop die aan jouw behoefte voldoet.
Mijn website:
http://www.etalagepoppen.be
Mijn online winkel:
http://www.etalagepoppenonline.be
Mijn toonzaal:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Open:
Maandag en vrijdag van 10-12 en 14-17 uur
Andere dagen en uren na afspraak met Michael Grieve 0475-294608

Advertenties