Etalagepoppenonline webwinkel

Toch zo handig, etalagepoppen kiezen en kopen vanuit je eigen zetel op je eigen pc. Enkele dagen later wordt de bestelling dan heel voorbeeldig bij jou thuis afgeleverd door Bpost of een andere transportdienst.
Het is nog niet zo lang geleden dat we ons dit moeilijk konden inbeelden dat het ooit zo eenvoudig zou worden. Bestellingen plaatsen, online betalen en de goederen aan huis laten leveren.
En het grote voordeel is dat afstanden eigenlijk nog weinig uitmaken. Je bestelt even snel een pakje vanuit een ver land dan ééntje dichtbij.
Knipsel56
Ondertussen is mijn online winkel http://www.etalagepoppenonline.be/ toch al verschillende jaren actief op het net en heeft de site ook de nodige aanpassingen ondergaan. Onlangs nog een hele facelift gegeven en een tweede taal, namelijk het Engels, toegevoegd. De mannen en vrouwen van #mijnwebwinkel weten van wanten en zitten duidelijk niet stil.
De meeste bestellingen gaan vandaag nog steeds richting Belgie en Nederland, en de taal zal daar wel voor iets tussen zitten, denk ik 😉
Ga gerust een kijkje nemen op de site en maak je keuze vanachter je pc, wij zorgen dat je bestelling binnen de kortste keren bij jou afgeleverd wordt.
Naast de klassieke etalagepoppen hebben wij eveneens toonzaal modellen en gebruikte etalagepoppen om uit te kiezen. Ben je op zoek naar paspoppen of torso’s dan vind je zeker ook wat je nodig hebt, en sinds vandaag heb ik de afdeling “Display’s” bijgevoegd. Ook deze afdeling zal in de toekomst nog verder groeien.
Het adres,
http://www.etalagepoppenonline.be/

Advertenties