Creatief met etalagepoppen

De komende dagen/weken ga ik trachten om toch iets creatiever met de etalagepoppen in de schijnwerpers te komen.
Tot hiertoe nam ik de meeste foto’s van etalagepoppen in en rond mijn winkel en toonzaal en dat gaat veranderen.
Ik ga met mijn etalagepoppen de baan op.
Ik heb ondertussen al een leuke buitenlocatie gevonden om ze op te stellen, en daar ga ik dus de komende dagen, als het niet meer waait of stormt met mijn poppen naartoe.
Het is de bedoeling om op die manier de stad mee te betrekken in de foto’s die ik post.
Ik zou met mijn poppen, net als bij een fotoshoot, een tafereel willen opbouwen welke sfeer uitstraalt.

Als er nu nog handelaars van kledingzaken in mijn omgeving het zouden zien zitten van, specifiek voor deze fotoshoots, kleding mee te geven zouden de poppen een heel andere uitstraling kunnen geven. Op die manier maak ik reclame voor de poppen én voor de kleding. Heb jij toevallig een kledingzaak en wil je graag mee op de boot springen, laat me dan maar iets weten via info@etalagepoppen.be Ik neem dan wel even contact met je op.

IMG_20150401_110747

Meer informatie?
www.etalagepoppen.be

Toonzaal en winkel:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Open:
Maandag, woensdag en vrijdag van 10-12 en 14-17 uur

Advertenties