Etalagepoppen voor pop-up stores

Tegenwoordig kan je er niet meer naast kijken, ze rijzen als paddenstoelen uit de grond, de tijdelijke winkels of Pop-up stores.
Voor veel mensen een handig hulpmiddel om uit te proberen of ze zich nadien aan een vaste winkel willen wagen. Ook een goede methode om even de markt af te tasten en te zien of er interesse is voor hun product of dienst.
Natuurlijk zijn er ook mensen die een pop-up store gebruiken om hun product en soms webwinkel aan het grote publiek bekendheid te geven.
Maar al deze tijdelijke winkels hebben wel één eigenschap gemeen en dat is dat de inrichting van deze winkels niet te veel budget mag vragen.
En daar hebben wij een oplossing voor…
Bij etalagepoppen.be kan je etalagepoppen gewoon huren. Wel zo handig als je de poppen niet voor een lange periode nodig hebt. Vanaf 40,00 euro huur je een pop al voor een periode tot 10 dagen terwijl je voor 110,00 euro de pop een ganse maand mag houden. Als je een groter aantal etalagepoppen nodig hebt kunnen we zelfs soms een speciale prijs maken voor het ganse pakket.
Je kan natuurlijk ook een voordelige etalagepop aankopen.
Onze onbreekbare, pe etalagepoppen zijn echte budgetbrekers. Etalagepoppen van goede kwaliteit in diverse uitvoeringen aan 185,00 euro. Mag het een toonzaalmodel zijn dat daalt de prijs naar 150,00 euro.
Voor deze prijs krijg je hedendaagse abstracte witte of zwarte poppen die zowel met als zonder hoofd opgesteld kunnen worden.

Je kan deze poppen in mijn toonzaal komen bekijken:
Ons adres:
Geerdedemvaart 22
2800 Mechelen
Open op maandag, woensdag en vrijdag van 10-12 en 14-17 uur
Andere dagen en uren na afspraak: 0475-294608
Of maak het jezelf gemakkelijk en bestel via internet. Snelle en correcte levering bij u thuis.
http://www.etalagepoppenonline.be/c-2076544/eco-mingo-etalagepop/
Nukopen

Advertenties