Waarom zou je meer betalen voor een etalagepop

Inderdaad, waarom zou je meer betalen voor een etalagepop.
Een vraag die ik mij de laatste tijd stelde.
Tenslotte een etalagepop is een etalagepop, niets meer en ook niets minder.

Er zijn zoveel verschillende types etalagepoppen, verschillende uitvoeringen, in alle prijsklassen en afwerkingen.
Als je ervan mag uit gaan dat de meeste etalagepoppen voor meer dan 80% onzichtbaar zijn door de kleding die ze dragen mag je denken dat de pop op zich niet belangrijk is, maar dat is niet zo.
Voor sommige mensen is de structuur en afwerking van de pop belangrijk. Als je bijvoorbeeld lingerie of sportieve spannende kledij of onderkleding wil presenteren is de hele pop belangrijk. Zal je ook meer naar de details kijken. Zijn de verhoudingen van de armen een benen wel juist, heeft de pop een mooie uitstraling, of is ze realistisch genoeg.
Hoe meer je van de pop gaat eisen, hoe meer de prijs ook zal stijgen.
Voor sommige winkeliers is het belangrijk dat de etalagepoppen in het concept van de winkel passen. Dezelfde uitstraling hebben of een aangepaste kleur hebben die mee past bij de rest van het interieur. Allemaal details die belangrijk kunnen zijn bij de aanschaf van etalagepoppen.
De prijzen schommelen tussen 150 en meer dan 1000 euro, dus kan het best belangrijk zijn om je tijd te nemen bij het maken van de juiste keuze.

Het tegenovergestelde bestaat ook.
Als je een vintage winkel hebt en mooie spulletjes verkoopt kan je gerust gebruik maken van een oude en zelfs versleten etalagepop. Deze zal perfect in het geheel passen en ook de kleding, dat je wil presenteren, tot zijn recht laten komen. Hier hoeven geen toeters en bellen aan te komen.
Sta je op de markt of begin je met een pop-up winkel dan mag je ook best wat spaarzamer zijn bij de aankoop van etalagepoppen. Pe etalagepoppen zijn voor jullie zeer geschikt omdat ze licht hanteerbaar zijn en quasi onbreekbaar. Allemaal eigenschappen die je zal weten te waarderen eenmaal je met de poppen werkt.

Kom gerust een kijkje nemen in mijn toonzaal.
We bespreken samen de mogelijkheden die het beste bij u en uw zaak passen.
Onze toonzaal:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Open zonder afspraak:
Maandag en vrijdag van 10-12 en 14-17 uur

Andere dagen na afspraak: 0475-294608
Mijn website:
www.etalagepoppen.be

Advertenties