Het is een beetje druk in de toonzaal met etalagepoppen

Ik heb de laatste tijd een beetje veel etalagepoppen aangekocht. Een deel ervan staan opgesteld in mijn toonzaal, maar ik heb wel de indruk dat er werk aan de winkel is. Ik zal volgende week de toonzaal ondersteboven halen en vooral alle poppen terug schikken zodat ze toch beter tot hun recht komen. Er zijn veel mooie exemplaren tussen maar als klant raak je er bijna niet meer bij… en dat is dus niet goed hé.
Hierbij een blik op de toonzaal met etalagepoppen vandaag.

Je kan de toonzaal bezoeken op volgend adres:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Open op maandag en vrijdag van 10-12 en 13-17 uur
Website: www.etalagepoppen.be
Webwinkel: www.etalagepoppenonline.be
Andere dagen en uren, liefst na afspraak:
Contacteer Michael Grieve 0475-294608

Advertenties