Meer etalagepoppen en inspiratie in Rijsel

Tijdens ons bezoek in Rijsel heb ik meermaals mijn fototoestel boven gehaald.
Er waren heel wat etalages en vooral heel wat etalagepoppen te bekijken. Als je, zoals ik, steeds bezig bent met etalagepoppen, mannequins, is het niet meer dan normaal dat je daar de hele tijd oog voor hebt. Vooral de nieuwste trends tracht ik eruit te halen, al moet ik toegeven dat er daarvan in Rijsel weinig te merken viel.
Een veel voorkomend probleem bleek de lichtinval te zijn in veel etalages. De winkels met een etalage op de straatkant waren bijna allemaal slecht verlicht waardoor het ook onmogelijk was om daar een mooie foto te maken. Te weinig verlichting en daarbij weerkaatsing op het vensterraam waren een veel voorkomend probleem.
En dan stelt zich natuurlijk ook de vraag: Waarom een mooie etalage maken met mooie etalagepoppen als je potentiele klant er toch niet veel van ziet of er op zijn minst niet door aangetrokken voelt, wat uiteindelijk nog steeds de basis zou moeten zijn van een etalage.
De meeste foto’s heb ik dus in een shoppingcenter moeten nemen omdat er daar minder problemen waren met de lichtinval.
Nog wat voorbeelden:

Misschien dat jullie hierbij een beetje inspiratie hebben kunnen opdoen.
En indien je op zoek gaat naar etalagepoppen kan je steeds bij mij terecht.

Meer info over etalagepoppen, verkoop of verhuur,  vind je bij: www.etalagepoppen.be
Onze toonzaal:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Open: Maandag en vrijdag van 10-12 en 13-17 uur
Andere dagen en uren na afspraak:
Michael Grieve 0475-294608

Of maak het jezelf gemakkelijk en kies/koop via mijn online winkel:
http;//www.etalagepoppenonline.be

Advertenties