Waarom zou je etalagepoppen bij etalagepoppen.be kopen

Da’s een goeie vraag zou Yasmine vroeger gezongen hebben…
Waarom zou je inderdaad etalagepoppen bij etalagepoppen.be kopen?
Eigenlijk zou ik de vraag anders kunnen stellen: Waarom zou je vlees kopen bij een winkel van binnenhuisverlichting 😉
Niet dus…

Veel mensen hebben mij trouwens reeds de vraag gesteld hoe ik ooit op het idee kwam om etalagepoppen te gaan verhuren en verkopen, terwijl dat voor mij niet zo speciaal was.
Sinds 1980 etaleer ik etalages en decoreer ik winkels. Tijdens mijn “carriere” heb ik dus, beroepshalve, reeds veel etalagepoppen in mijn handen gehad. En als je veel met etalagepoppen moet werken doe je ook veel ervaring op, ervaring die ik nu kan delen met mijn klanten.
Ontelbare keren heb ik etalagepoppen aangekleed en bij deze handelingen ondervonden dat sommige modellen handiger zijn dan anderen. Sommige etalagepoppen kunnen ook moeilijk dikkere kledij presenteren terwijl er specifieke poppen bestaan om lingerie te presenteren.
Mijn 35 jaar ervaring kan ik dus met mijn klanten delen bij het maken van de juiste keuze bij de aankoop van één of meerdere etalagepoppen.

Natuurlijk zijn er in etalagepoppen ook een evoluties te merken, nieuwe types komen erbij en vintage-modellen  doen hun intrede. Maar de basis van het etaleren en de bijhorende handelingen blijven grotendeels hetzelfde.
Kom gerust een praatje maken als je voor de keuze van je etalagepoppen-aankoop door het bos de bomen niet meer kan zien.
Ik ben in mijn winkel aanwezig op maandag en vrijdag van 10-12 en 13-17 uur
Het adres:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Andere dagen en uren graag eerst een afspraak maken want ik ben als etaleur nog steeds actief en ben dus ook een deel van de week op de baan, zoals ze zeggen 😉
Kijk op mijn website voor meer info:
http;//www.etalagepoppen.be
Mijn online winkel
http://www.etalagepoppenonline.be

Advertenties