Nieuwe opstelling voor zwart en witte etalagepoppen

Waar “op de baan gaan” soms toch nog goed voor is…
Toen ik mijn toonzaal voor de etalagepoppen gemaakt heb, heb ik om één of andere “duistere” reden voor de kleuren antraciet en groen gekozen.
Dat donker grijs is geen probleem maar die groene behangen muren baren mij toch wat zorgen vandaag.
Tot voor kort stonden voor de groene wand mijn zwart en witte etalagepoppen opgesteld en voor de donker grijze wand stonden mijn huidskleur etalagepoppen.
Toen ik verleden week bij een leverancier in zijn toonzaal zag dat al zijn muren wit of grijs waren, viel het mij ook meteen op dat deze kleuren de etalagepoppen beter tot hun recht laten komen. De zwarte mannequins kregen zelfs een heel andere uitstraling, ze leken veel stijlvoller.
Onderweg naar huis heb ik dat even laten bezinken en dacht eraan om ook mijn groene muren te veranderen naar de witte kleur.
Maar soms is de oplossing toch zoveel eenvoudiger.
Eenmaal terug thuis ben ik in de toonzaal gaan kijken en kwam ik tot de vaststelling dat ik met een kleine ingreep alvast een groot verschil kon maken.
Ik heb trouwens al enkele donkere wanden beschikbaar  en moest enkel  sommige etalagepoppen verplaatsen.

En dus heb ik de zwarte en witte mannequins verplaatst en voor de donkere wand geplaatst. En ik ben daar best blij om. Het resultaat is zoveel beter.
Ze staan mooier en de etalagepoppen komen beter tot hun recht.
De natuurkleur etalagepoppen heb ik verplaatst en staan nu voor een deel voor de groene wand, wat niet stoort met deze kleur van mannequins.
Deze wanden zal ik binnenkort nog wel van kleur aanpassen, al weet ik nog niet of ik voor een lichte of donkere kleur ga kiezen.
Zo staan mijn zwarte en witte etalagepoppen dus nu opgesteld, wat vinden jullie ervan?
De etalagepoppen zelf vind je hier:
http://www.etalagepoppenonline.be/c-2076544/onbreekbare-etalagepop/

Advertenties