De toonzaal met etalagepoppen met schilderijen gezelliger gemaakt

Jullie zullen het ondertussen al wel weten dat ik, naast mijn werk met etalagepoppen en etaleren van etalages, eveneens bezig ben met het maken van schilderijen. Niks bijzonders, tenslotte zijn er heel veel mensen op deze planeet, en misschien ook op andere nog onbekende, die schilderen als hobby hebben. Dat is trouwens ook totaal ongevaarlijk en leuker dan deze tijd voor de tv door te brengen.

Maar deze schilderijen gebruik ik eveneens als sfeermakers in de etalages en winkeldecoraties die ik verzorg.
Dus, waarom niet in mijn eigen toonzaal, bedacht ik mezelf daarstraks.
Meteen de daad bij het woord gevoegd en de nodige voorzieningen getroffen, haakjes hangen, om de schilderijen aan te presenteren.
En ik ben best blij met het resultaat. De toonzaal straalt een beetje meer warmte uit, wat ik met deze koude dagen best kan gebruiken, en op deze manier komen de schilderijen ook meer onder de aandacht van de klanten die de toonzaal bezoeken. Ik heb er een beetje een galerij van gemaakt, en het grote voordeel is dat deze schilderijen eenvoudig verwijderd en vervangen kunnen worden. Handig hé.
Ik heb er enkele foto’s van gemaakt…

Wil je graag zelf komen kijken, dat kan.
Ons adres:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Open op maandag en vrijdag van 10-12 en 13-17 uur
Onze website:
www.etalagepoppen.be
24/24 open  via onze webwinkel
www.etalagepoppenonline.be

Advertenties