Plannen maken is leuk

Terwijl ik mijn klanten steeds mooie hedendaagse etalagepoppen tracht aan te bieden ben ik natuurlijk zelf ook steeds op zoek naar nieuwe mannequins, hedendaagse vormen om mijn assortiment aan te vullen.
Ik krijg regelmatig berichten via Msn en Email van Chinezen die graag etalagepoppen en torso’s willen verkopen … “One Big Container” zeggen ze dan, maar daar heb ik echt geen oren naar. Veel te veel gedoe en daarbovenop heb ik geen controle op de kwaliteit, enkel op de prijs.En als je enkel op de kostprijs afgaat kan je wel eens fel bedrogen uitkomen.
Je zal maar een volle container bestellen en dan met de helft onbruikbaar materiaal zitten … neen dank u.
Trouwens als ik zin in Chinees heb hoef ik enkel 500 meter te wandelen en ik kan er gaan afhalen wat ik wil … grapje 😉

Ik werk voornamelijk met plaatselijke en iets minder-plaatselijke verdelers waar ik terecht kan voor het grootste deel van mijn assortiment. Een deel van mijn etalagepoppen komt uit Belgie en mijn andere leveranciers zitten in onze buurlanden. Een vlotte samenwerking is voor mij zeer belangrijk.

Sinds kort ben ik terug in contact gekomen met een leverancier waar ik in het verleden reeds mee samen werkte, iets verder weg, in een land waar ze graag pasta eten ( lekker vaag 😉 )  Er liggen plannen klaar in mijn hoofd om daar in de nabije toekomst iets mee te gaan doen.
Ze hebben een mooi aanbod van gelakte abstracte etalagepoppen maar ook gestyleerde matte exemplaren.
Voorlopig zijn er 3 kleuren beschikbaar, wit, zwart en een beigetint.
Voor mijn zakelijke klanten, starters met een modezaak, pop -ups,  of gevestigde kledingzaken zouden deze poppen wel passen dacht ik.
De verkoopprijs  inclusief btw voor deze etalagepoppen zou ergens tussen €350,00 en €400,00 liggen.

Een kleine blik achter de plannen…
Wat vinden jullie van deze poppen?

Meer info?
www.etalagepoppen.be
24/24 open via onze webwinkel
www.etalagepoppenonline.be

Advertenties