Etalagepoppen kopen

Eenvoudige hoofding voor dit artikel, maar eigenlijk is het niet echt zo eenvoudig…
Er zijn zoveel dingen waar je op moet letten bij de aankoop van één of meerdere etalagepoppen.
Start je trouwens binnenkort met een nieuwe winkel is het misschien toch handig om  een kijkje te komen nemen in onze toonzaal. We bespreken dan samen, bij een tasje koffie,  wat we voor u kunnen doen, welke etalagepoppen het beste bij jouw stijl en/of uitstraling passen. Want er zijn zoveel types etalagepoppen op de markt verkrijgbaar dat best wel een kluwen kan zijn om je weg daarin te vinden.

We hebben een mooi aanbod van etalagepoppen in huis, maar kunnen uiteraard nog wel meer aanbieden indien de klant daarom vraagt.
Ik zou hier een zeer lang artikel kunnen schrijven over de verschillende zaken waar je op moet letten bij de aankoop van etalagepoppen. Maar uit ervaring weet ik ook wel dat blogs steeds maar kort gelezen worden, lange teksten gaan al snel vervelen, en daarom nodig ik jullie liever uit om een informatief en vrijblijvend gesprek te komen voeren in mijn toonzaal.

IMG_0004 (8)Kom gerust langs, een praatje maken, als je voor de keuze van je etalagepoppen-aankoop een beetje hulp kan gebruiken.
Ik ben in mijn winkel aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag van 10-12 en 13-17 uur
Het adres:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Andere dagen en uren graag eerst een afspraak maken want ik ben als etaleur nog steeds actief en ben dus ook een deel van de week op de baan, zoals ze zeggen 😉
Kijk op mijn website voor meer info:
http;//www.etalagepoppen.be
Mijn online winkel
http://www.etalagepoppenonline.

Advertenties