Etalagepoppen en winkelmateriaal

Ik heb de laatste tijd mijn assortiment een beetje breder gemaakt. Da’s leuker om mee te werken en het geeft ook andere toegangen bij het aankopen van materiaal.
Aangezien ik reeds meer dan 35 jaar etaleur ben, vond ik het wel zo handig om mijn aanbod van etalagepoppen uit te breiden met een gezonde basis van winkelmateriaal. Handig ook voor mijn klanten die meteen op één en dezelfde plaats een etalagepop, een display of etalagespelden en draad kunnen aankopen.

In mijn webwinkel kon je het reeds een tijdje zien aankomen. Ik heb diverse rubrieken toegevoegd zoals displays, decoratie… verschillende zaken dat je nodig kan hebben als je aan je etalage aan het werken bent.

Daarnet ben ik even door mijn winkel en toonzaal gelopen met mijn fototoestel in de hand en dit is dan een klein overzicht van wat er allemaal te zien is.

Op gebied van winkelmaterialen is de basis gelegd, de voorraad wordt stelselmatig aangevuld. Alles is trouwens verkrijgbaar via mijn online winkel of gewoon in de winkel en toonzaal.

Voor meer informatie kan u terecht op mijn sites:
www.etalagepoppen.be

Mijn online winkel:
www.etalagepoppenonline.be

Of rechtstreeks in mijn winkel en toonzaal:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Open op maandag en vrijdag van 10-12 en 13-17 uur
Andere dagen en uren naar afspraak:
Contacteer Michael Grieve
0475-294608

 

Advertenties