Waarom ik met etalagepoppen begon

Een vraag die ik regelmatig krijg is de vraag hoe ik er eigenlijk toe kwam om iets met etalagepoppen te beginnen. Tenslotte is dit voor de meeste mensen niet echt zo voor de hand liggend. En dat is inderdaad zo…  voor de meeste mensen.

Zoals jullie reeds weten, of ondertussen toch al zouden kunnen weten, ben ik reeds jarenlang zelfstandig etaleur. Ik ben begin 1980, nog in de vorige eeuw dus, als zelfstandige gestart met het etaleren van etalages en winkels.  Meer als 35 jaar geleden dus, en dat is een hele lange tijd.
Enkele jaren terug was ik aan het nadenken over de toekomst, en wat ik nog graag verder zou doen. Het moest natuurlijk iets zijn in de lijn van etalages, winkels en decoratie.
Bij wat zoekwerk op het internet kwam ik op het idee om te starten met het verhuren van etalagepoppen omdat op dat moment bijna niemand in deze omgeving deze dienst aanbood.
http://www.etalagepoppen.be was geboren.
Ik kocht een aantal etalagepoppen en maakte een website.
Na heel wat promotiewerk om de site  en dienst bekend te maken begon het, met dank aan mijn goede vriend Google,  langzaamaan te bewegen. Klanten vonden hun weg naar etalagepoppen.be en ik moest al snel mijn aanbod uitbreiden.
De eerste vragen om etalagepoppen te kopen kwamen er ook aan.

Als etaleur was de stap naar etalagepoppen dus maar een kleine stap. Het lag en ligt nog steeds in het verlengde van wat ik vroeger deed en vandaag nog steeds doe.
Door mijn ervaring als etaleur heb ik ook reeds massa’s etalagepoppen aangekleed en in etalages gepresenteerd. Deze ervaring komt mij nu goed van pas en kan ik delen met mijn klanten, wat ook een groot voordeel is.
Ondertussen ben ik het assortiment aan het uitbreiden en zal etalagepoppen.be niet alleen voor etalagepoppen staan, maar zal het assortiment ook displays en winkelmaterialen  en decoratie omvatten. Alles wat een winkelier dus kan gebruiken.
Al bij al vind ik het best spannend om steeds nieuwe artikelen te zoeken om op die manier etalagepoppen.be verder uit te bouwen.

Voor meer informatie kan u terecht op mijn sites:
www.etalagepoppen.be

Mijn online winkel:
www.etalagepoppenonline.be

Of kom even langs in mijn winkel en toonzaal:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Open op maandag, woensdag en vrijdag van 10-12 en 13-17 uur
Andere dagen en uren naar afspraak:
Contacteer Michael Grieve
0475-294608

 

Advertenties