Etalagepoppen huren leveren/ophalen

Zoals jullie ondertussen waarschijnlijk al wel weten, anders weet je het nu wel 😉 kan je naast het aankopen van etalagepoppen ook bij mij terecht voor het huren van deze poppen.
Ik heb een speciale reeks van onbreekbare etalagepoppen die ik speciaal voor deze doeleinden doorgaans ruim op voorraad heb.
Waar ik bij de verkoop van etalagepoppen gebruik maak van GLS om de orders te versturen maak ik bij het verhuren van etalagepoppen gebruik van een sprinterdienst of eigen transport. Vooral bij grotere bestellingen kan het handig zijn om de etalagepoppen te laten leveren. Dit transport heeft ook het voordeel dat de levering en ophalingsperiode beter kan afgesteld worden op het evenement waar de poppen voor gehuurd worden.

De handigste manier om een huur van etalagepoppen in te plannen is door een email te sturen of door gebruik te maken van het invulformulier:
http://fd2.formdesk.com/michaelgrieve/form1
Na het invullen en verzenden van dit formulier krijgt u een vrijblijvende offerte, inclusief de transportkosten voor de leveren en ophaling van uw order. (zelf afhalen kan natuurlijk ook altijd)
Nadat u de offerte goedkeurt volgt er een bevestiging en is uw order geplaatst.

We leveren zowat overal indien nodig. Enkele voorbeelden:

Voor meer informatie kan u terecht op mijn sites:
www.etalagepoppen.be

Mijn online winkel:
www.etalagepoppenonline.be

Of rechtstreeks in mijn winkel en toonzaal:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Open op maandag, woensdag en vrijdag van 10-12 en 13-17 uur
Andere dagen en uren naar afspraak:
Contacteer Michael Grieve
0475-294608

Advertenties