Etalagepoppen op Youtube

Yeah, Etalagepoppen.be heeft zijn eigen kanaal op Youtube.
Eigenlijk bestaat dit kanaal over etalagepoppen al een hele tijd maar het is pas de laatste weken dat ik er echt gebruik van maak en het kanaal ook verder heb uitgewerkt. En ik moet het toegeven, ik ben best tevreden met het kanaal.
Het is ook leuk om via videofilms informatie over etalagepoppen en etalaren met volgers en nog-niet-volgers te kunnen delen. Bewegende beelden kunnen zoveel meer als het geschreven woord, maar beiden vullen ze mekaar toch maar mooi aan. Vandaar dat ik er de voorkeur aan geef om beiden te blijven gebruiken.
Ik heb me dus voorgenomen om, in de toekomst, elk videofilmpje via deze blog te gaan ondersteunen. Informatieve berichten zullen dus zowel op deze blog als tekst, aangevuld met een link naar mijn Youtube-bijhorende video, verschijnen. Mijn videoberichten zal ik bij de blogs enkel als link plaatsen en niet embedden, om niet de indruk te geven dat deze blog een vlog geworden is, want dat is niet de bedoeling. Je zal gewoon de link kunnen volgen als je toch graag de video versie wil zien.
Maar wil je toch graag mijn Youtube-kanaal zien, vragen stellen, reageren en zo meer wil ik je graag uitnodigen om mijn kanaal te gaan volgen. Dat doe je gewoon door op de “Abonneer” knop te drukken op mijn kanaal of de rode knop op mijn video’s rechtsonder aan te klikken.

Hieronder vind je de link naar mijn Youtube kanaal trailer.

 

Voor meer informatie kan u terecht op mijn sites:
www.etalagepoppen.be

Mijn online winkel:
www.etalagepoppenonline.be

Of rechtstreeks in mijn winkel en toonzaal:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Open op maandag, woensdag en vrijdag van 10-12 en 13-17 uur
Andere dagen en uren naar afspraak:
Contacteer Michael Grieve
0475-294608

 

Advertenties