Etalagepoppen eenvoudig huren

Zo af en toe kan het zijn dat je voor een evenement, open-deur, beurs, rommelmarkt, of gewoon om je trouwkledij op te presenteren één of meerdere etalagepoppen nodig hebt.
Ook als je een pop-up winkel begint kan het handig zijn om enkele tijdelijke etalagepoppen in je etalage en winkel op te stellen.

Met andere woorden, voor alle gelegenheden kan je gebruik maken van etalagepoppen om je kleding te presenteren. Etalagepoppen maken je kleding steeds mooier en vormen een extra blikvanger op veel evenementen.

Maar hoe huur je nu een etalagepop en moet je ze zelf komen ophalen?
De eenvoudigste manier om één of meerdere etalagepoppen te huren is via email naar info@etalagepoppen.be.
Het is trouwens belangrijk dat ik weet welk type etalagepop dat je nodig hebt. Huidskleur of abstract wit of zwart en of het over mannelijke of vrouwelijke of een mengeling van beiden gaat.
Om het super eenvoudig te maken heb ik invulformulier gemaakt waar je meteen alle gegevens kan invullen. Na het ontvangen van dit formulier kan ik een vrijblijvende offerte opmaken zodat je meteen alle informatie over je order in een offerte verwerkt krijgt.
Je kan, op dit formulier, eveneens aangeven of je de bestelling zelf zou komen afhalen of dat je liever gebruik maakt van onze transportdienst.

Ook voor mij is het handig om meteen ook alle benodigde gegevens te hebben indien u de offerte goedkeurt, want op deze wijze kan ik dan ook meteen de verhuurovereenkomst opmaken daar ik alle gegevens reeds in mijn bezit heb.

Je bent natuurlijk ook steeds welkom in mijn toonzaal met etalagepoppen. We bespreken dan samen de mogelijkheden van de verhuur en je kan ter plaatse de verschillende types etalagepoppen bekijken.

Andere vragen kan je die rechtstreeks aan mij stellen via mijn gsm-nummer.
Michael Grieve 0475-294608
Dit is de link naar het invulformulier:
http://fd2.formdesk.com/michaelgrieve/form1
Dit is mijn email:
info@etalagepoppen.be

Voor meer informatie kan u terecht op mijn sites:
www.etalagepoppen.be

Mijn online winkel:
www.etalagepoppenonline.be

Of rechtstreeks in mijn winkel en toonzaal:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Open op maandag, woensdag en vrijdag van 10-12 en 13-17 uur
Andere dagen en uren naar afspraak:
Contacteer Michael Grieve
0475-294608

Advertenties