Etalagepop 2de hands of toonzaalmodel?

Indien jullie mijn webwinkel reeds bezochten zal het jullie zeker opgevallen zijn dat ik, naast een heel aanbod nieuwe etalagepoppen, eveneens 2de hands en toonzaalmodellen verkoop.
Nieuw, kennen we allemaal, maar wat is nu het verschil tussen 2de hands en een toonzaalmodel etalagepop?

2de hands etalagepoppen:
Deze poppen zijn gewoon wat het woord zegt, 2de hands etalagepoppen. Deze poppen koop ik doorgaans op bij een leverancier die deze poppen op zijn beurt dan weer opgekocht heeft in boetieks waar er nieuwe poppen geleverd werden. Deze poppen hebben dus al een heel leven in de etalage achter zich en worden daarna 2 de hands poppen. Nu is het wel zo dat, doordat deze poppen in boetieks en dergelijke dienst gedaan hebben, deze exemplaren nog best in goede presentabele staat zijn en dat je daar als klant nog best een koopje aan kan doen.

Toonzaalmodellen:
Eerst en vooral is het belangrijk om te weten dat ik in de verhuur doorgaans gebruik maak van onbreekbare pe etalagepoppen.
Het zijn deze poppen, die ik nieuw aangekocht heb, en die één of meerdere keren verhuurd werden, die ik als toonzaalmodel  verkoop. Deze poppen zijn ook in goede staat en worden steeds nagekeken of ze volledig in orde zijn voor ik ze als toonzaalmodel in mijn online winkel plaats. Doordat deze poppen meestal van het onbreekbare type zijn kan je hier ook steeds een koopje aan doen. Ze zijn trouwens ook in verschillende uitvoeringen beschikbaar.

Voor meer informatie kan u terecht op mijn sites:
www.etalagepoppen.be

Mijn online winkel:
www.etalagepoppenonline.be

Of rechtstreeks in mijn winkel en toonzaal:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Open op maandag, woensdag en vrijdag van 10-12 en 13-17 uur
Andere dagen en uren naar afspraak:
Contacteer Michael Grieve
0475-294608

 

 

Advertenties