Etalagepoppen huren eenvoudiger gemaakt

Ik heb besloten om het huren van etalagepoppen eenvoudiger te maken voor mijn klanten.
Voorheen vroeg ik doorgaans aan de mensen die mij contacteerden om hun vraag via email of via het invulformulier te verzenden. Op die manier was het voor mij eenvoudiger om alle gegevens te verwerken en een offerte te maken.
Vanaf nu is daar verandering in gekomen.
Op de openingsdagen van mijn winkel kunnen klanten gewoon telefonisch hun bestelling plaatsen. Ik kan dan meteen de datum voor de verhuur reserveren. Nadien ontvangt de klant dan via email Ā een orderbevestiging met alle gegevens die ze nodig hebben voor de afhaling van hun order.
Ik hoop op deze manier de stap, om etalagepoppen te huren, eenvoudiger en dichter bij de klant te brengen.
Voor handelaars blijf ik wel voorstellen om via Email hun bestelling te plaatsen zodat ik dan ook meteen de nodige gegevens voor het opmaken van de factuur in mijn bezit heb.
Uiteraard kunnen deze gegevens ook gegeven worden bij het afhalen van de poppen, maar het verkort dan wel de wachttijd voor de klant.
De keuze is dus aan u.

Voor meer informatie kan u terecht op mijn sites:
www.etalagepoppen.be

Mijn online winkel:
www.etalagepoppenonline.be

Of rechtstreeks in mijn winkel en toonzaal:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Open op maandag, woensdag en vrijdag van 10-12 en 13-17 uur
Andere dagen en uren naar afspraak:
Contacteer Michael Grieve
0475-294608

Advertenties