Etalagepoppen.be meer dan alleen etalagepoppen

Mensen die mijn verschillende blogs en videokanaal volgen zullen het al wel weten, etalagepoppen.be is meer dan alleen maar etalagepoppen.
Ik ben destijds inderdaad enkel maar met etalagepoppen van start gegaan. Het was toen ook gewoon de bedoeling om enkel etalagepoppen te gaan verhuren tot de eerste vragen kwamen om etalagepoppen te verkopen, en wat doe je dan?
Dus begon ik etalagepoppen aan te kopen om een ruimer aanbod voor mijn klanten te hebben.

En we groeiden….
De volgende stap waren paspoppen.
Een plaatselijke leverancier had mooie kwaliteitsvolle paspoppen en een deel daarvan kwam mijn collectie verruimen. Aangezien ik zeer snel aan deze paspoppen kan geraken worden deze modellen ook doorgaans maar met een beperkt aanbod op voorraad gehouden, maar ik kan ze meestal binnen de week, na het plaatsen van de bestelling, bij een klant afleveren.
Ook torso’s kwamen het aanbod verruimen.

Vandaag is het aanbod vooral via mijn online winkel zeer ruim geworden.
Ik heb een mooi assortiment van etalagepoppen, die ik in samenwerking met enkele invoerders kan aanbieden. Een deel van deze poppen heb ik op voorraad, en wat ik niet op voorraad heb kan ik doorgaans binnen een tijdspanne van 8 dagen naar de klant verzenden of klaarhebben voor afhaling in mijn magazijn.

Door mijn etaleurs-verleden heb ik ook een basis-aanbod van werkmateriaal voor in de etalage. Ik heb display’s, nylondraad, etalagespelden en speldenkussens op voorraad.

Voor diegenen die hun etalage of winkel een extra toets willen geven heb ik eveneens een mooi aanbod van decoratieve items en handgemaakte schilderijen.

 

Voor meer informatie kan u terecht op mijn sites:
www.etalagepoppen.be

Mijn online winkel:
www.etalagepoppenonline.be

Of rechtstreeks in mijn winkel en toonzaal:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Open op maandag, woensdag en vrijdag van 10-12 en 13-17 uur
Andere dagen en uren naar afspraak:
Contacteer Michael Grieve
0475-294608

Advertenties