Binnenkort Open Bedrijvendag

De zomervakantie loopt op zijn eind, de zon geeft zijn laatste overweldigende stralen en binnenkort openen de scholen ook hun deuren… Met andere woorden, het leven gaat gewoon zijn gangetje…
Na de zomer is het moment ook aangebroken voor de vele rommelmarkten gevolgd door jaarbeurzen over alle mogelijke thema’s. En tussen die drukke planning zit er ook nog een open-monumenten dag en een open-bedrijvendag. Voor de verhuur van etalagepoppen een top moment in het jaar.

Heb jij plannen voor het najaar, een open-deur, een jaarbeurs, een rommelmarkt of doe je mee aan de open-bedrijvendag dan kunnen wij je zeker helpen.
Etalagepoppen kunnen echte blikvangers zijn op jouw evenement.
Maar door deze etalagepoppen te huren kan je fors besparen op je budget. Leveren en ophalen van de gehuurde poppen kan eventueel ook… hoe eenvoudig kan het leven zijn?

Etalagepoppen.be heeft een mooi aanbod van onbreekbare etalagepoppen op voorraad, voldoende om je verder te helpen. We hebben deze poppen in huidskleur of abstract wit of zwart.

Kom een kijkje nemen in onze toonzaal of plaats je bestelling via internet. Vraag eerst een vrijblijvende offerte aan, beslis pas daarna wat je wil doen.
Een blik op onze toonzaal:

Voor meer informatie kan u terecht op mijn sites:
www.etalagepoppen.be

Mijn online winkel:
www.etalagepoppenonline.be

Email:
info@etalagepoppen.be

Of rechtstreeks in mijn winkel en toonzaal:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Open op maandag, woensdag en vrijdag van 10-12 en 13-17 uur
Andere dagen en uren naar afspraak:
Contacteer Michael Grieve
0475-294608

Advertenties