Dank u Nederland

Ik ben jaren geleden van start gegaan met mijn online winkel met etalagepoppen. Het aanbod is intussen groter geworden en naast een ruim aanbod van etalagepoppen vind je er tegenwoordig ook etalagemateriaal en decoratie. Eigenlijk zowat alles wat je in de etalage kan gebruiken om een mooie etalage op te maken.
Het was nooit de bedoeling om een online etalagewinkel te worden en dat is het ook niet. Ik kies voor de decoratieafdeling dingen die ikzelf mooi vind en zelf in etalages als accessoires of als blikvanger zou gebruiken. Zo kunnen de handgemaakte schilderijen perfect aansluiten bij het te presenteren materiaal.

Maar het allerbelangrijkste nieuws is dat Nederland mijn site gevonden heeft. Ik krijg tegenwoordig veel bestellingen vanuit Nederland via mijn online winkel binnen. Alvast bedankt Nederlander, ik ben daar heel blij om.
Ik tracht dan ook een zo goed mogelijke service aan te bieden zowel op gebied van verkoop als verhuur van etalagepoppen.Om gewone pakketten te verzenden gebruik ik de diensten van GLS, waar ik best tevreden over ben.
Als er grotere hoeveelheden, en omvangrijke stukken vervoerd moeten worden komt mijn eigen leveringsdienst je bestelling bij jou persoonlijk afzetten.
Zo heeft mijn camionette deze week een dagje van 800 km op de teller geplaatst door het ophalen van een bestelling bij onze leverancier in Duitsland om daarna meteen richting Nederland te rijden om deze bij de klant af te leveren. Maandag besteld en woensdag geleverd… nog zo slecht niet hé.
Het kan natuurlijk niet altijd zo, maar we doen ons best en trachten alle bestellingen uiterlijk na 1 week te verzenden.
Nogmaals bedankt Nederland voor het vertrouwen in www.etalagepoppenonline.be

Voor meer informatie kan u terecht op mijn sites:
www.etalagepoppen.be

Mijn online winkel:
www.etalagepoppenonline.be

Of rechtstreeks in mijn winkel en toonzaal:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Open op maandag, woensdag en vrijdag van 10-12 en 13-17 uur
Andere dagen en uren naar afspraak:
Contacteer Michael Grieve
0475-294608

Advertenties