Trouwen met etalagepoppen

Ik was dit weekend één van de gelukkigen die aanwezig mocht zijn op de trouwbeurs “Trouwen17” in Brugge.
Het gebeurt niet dikwijls dat ik onder de indruk ben van een beurs, maar wat mij van dit evenement is bijgebleven is de juiste gerichtheid naar de juiste doelgroep voor deze beurs.
Hier liepen geen dagjesmensen rond die even hun zondag kwamen doorbrengen, en neen, het was ook niet op de koppen lopen van het volk… het was een juiste mix van zeer gerichte bezoekers die naar deze beurs kwamen om ideeen op te doen voor hun toekomstige plannen.
Ik heb er de dag doorgebracht op een stand van  fotograaf “www.lenzielenz.be” van waaruit ik mijn ogen de kost gaf om het hele gebeuren te bekijken. En ik zag een aangename goed georganiseerde beurs, gezellig opgebouwd maar toch met oog voor detail en een juiste mix van standhouders, wat op zich ook heel belangrijk is.

Maar ik zou mezelf niet zijn als ik ook niet een beetje met mijn eigen werk bezig zou zijn hé.
Ik zag verschillende stands waar er bruidskleding gepresenteerd werd.
Waar ik mij aan ergerde waren vooral de oude paspoppen die hiervoor gebruikt werden.
Mooie kleding, en vooral mooie bruidskledij vraagt gewoon om mooie strakke hedendaagse etalagepoppen om de kledij tot zijn recht te laten komen.
Het is mij steeds een raadsel waarom mensen, die een fors bedrag betalen om op een beurs te staan, zichzelf de kosten besparen om hun goederen mooi te presenteren, want dat is toch hetgeen waar het allemaal om draait op hun stand? “Vintage” is misschien een trendy woord, maar een oude versleten paspop is niet “Vintage” maar gewoon oud en versleten. En als ik dat zie wees er dan maar zeker van dat potentiele klanten dat ook zien.

Kledij presenteren doe je op een etalagepop of op een mooie hedendaagse paspop.
En daar kan ik jullie bij helpen. Je kan ze huren of kopen, en wij leveren ze en komen ze desgewenst ophalen waar jij dat wenst zodat je je daar geen zorgen over moet maken.
De poppen die ik verhuur zijn onbreekbaar en je hebt ze reeds vanaf €30,00
Paspoppen zijn iets duurder in de verhuur, deze heb je reeds vanaf €50,00. Maar dan heb je ook een paspop van Belgische makelij van het merk ACB-Classic collection.
Sta je binnenkort op een beurs een evenment een braderij?
Contacteer mij dan vandaag nog en de poppen en wij zorgen dat je mooie etalagepoppen hebt om je kledij op te presenteren.
Voor meer informatie kan u terecht op mijn sites:
www.etalagepoppen.be

Mijn online winkel:
www.etalagepoppenonline.be

Of rechtstreeks in mijn winkel en toonzaal:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Open op maandag, woensdag en vrijdag van 10-12 en 13-17 uur
Andere dagen en uren naar afspraak:
Contacteer Michael Grieve
0475-294608

Advertenties