Waarom ik de voorkeur geef aan onbreekbare etalagepoppen

Indien jullie mijn blogs/vlogs en andere internetactiviteiten volgen, zullen jullie al gemerkt hebben dat de nadruk van hetgeen ik doe steeds over onbreekbare etalagepoppen gaat.
Even een woordje uitleg daarover:
Mijn collectie etalagepoppen bestaat inderdaad voor een groot deel uit onbreekbare pe etalagepoppen, plastieken etalagepoppen, zeg maar.
De oorzaak hiervan is  heel voor de hand liggend.
De basis van hetgeen ik doe is verhuren van etalagepoppen. Om het mezelf en vooral mijn klanten gemakkelijk te maken heb ik ervoor gekozen om onbreekbare etalagepoppen aan te bieden.
Enkele voordelen op een rij:
Ze zijn licht hanteerbaar
Bijna onbreekbaar
En een minimum aan handelingen zijn er nodig om de poppen op te zetten en weer af te breken.

Een deel van mijn klanten heeft deze poppen nodig op jaarbeurzen, evenementen, open-deurdagen enz. Allemaal organisaties waar tijd belangrijk is. Vooral na een evenement wil men graag zo snel mogelijk de boel terug afbreken, en moet het allemaal snel gaan.
Mijn onbreekbare etalagepoppen kan je snel afbreken en terug in de doos steken zonder dat je alle onderdelen eerst in beschermende folie moet  verpakken.
Als je het plannetje dat je bij de verhuur krijgt volgt, zijn de poppen in een minimum van tijd terug in de dozen verpakt. Je hoeft deze onderdelen niet te voorzien van een beschermende folie, en vooral als je veel poppen nodig hebt scheelt dat heel wat in tijd.

Onbreekbare etalagepoppen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in alle mogelijke basisvormen en kleuren. Van realistisch huidskleur naar abstract wit of zwart, met of zonder hoofd, het is allemaal mogelijk. De huidige abstracte poppen hebben trouwens ook een zeer hedendaagse uitstraling.

Heb je binnenkort etalagepoppen nodig, en wil je graag meer informatie?
Hieronder vind je mijn gegevens:

Meer info en video’s op mijn Youtube etalagekanaal
https://www.youtube.com/user/michaelgrieve

Voor meer informatie kan u terecht op mijn sites:
www.etalagepoppen.be

Mijn online winkel:
www.etalagepoppenonline.be
Mijn winkel en toonzaal:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Open op maandag, woensdag en vrijdag van 10-12 en 13-17 uur
Andere dagen en uren naar afspraak:
Contacteer Michael Grieve
0475-294608

10,00 korting

 

Advertenties