Over eco-verantwoorde etalagepoppen

Over ecologische etalagepoppen
In deze tijden waarin het ecologisch denken steeds, en met reden, belangrijker wordt, is het niet slecht om even stil te staan bij het gebruik van etalagepoppen, aangezien de meeste etalagepoppen uit niet-recycleerbaar materiaal bestaan.
Daarom ben ik sinds enkele jaren mijn assortiment etalagepoppen steeds meer gaan richten op PE en PP etalagepoppen, etalagepoppen gemaakt uit plastiek, zeg maar, en die zijn WEL recycleerbaar.

Het verschil tussen polyester en plastiek

Plastiek etalagepoppen kunnen uiteraard hergebruikt worden, de toepassingen hiervoor zijn ondertussen bijna onuitputtelijk.
Polyester etalagepoppen moeten het vooral hebben van een “tweede leven”. Daar de meeste polyesterpoppen gebruikt worden in grootwarenhuizen en ketens, die deze poppen ook regelmatig inruilen voor nieuwe, om nieuwe trends te kunnen volgen, kunnen deze poppen nog best dienst doen voor uitbaters van pop-ups, kunstenaars en dergelijke, waardoor deze poppen ook nog verder blijven dienst doen.
Dus, door deze 2dehands etalagepoppen te gebruiken helpen we toch een beetje mee aan de ecologische voetdruk van deze etalagepoppen.
Etalagepoppen.be kiest al meerdere jaren voor deze plastieken etalagepoppen. Ze zijn ook minder zwaar, zijn bijna onbreekbaar, en vooral voor de verhuur zijn dat pluspunten.
Ze zijn ook zeer trendy, en momenteel naast de klassieke huidskleur etalagepoppen ook verkrijgbaar in abstract wit en zwart.
Je kan ze komen bekijken in mijn toonzaal.
Meer informatie vind je op mijn sites of via mijn Youtube kanaal.

 

Voor meer informatie kan u terecht op mijn sites:
www.etalagepoppen.be

Mijn online winkel:
www.etalagepoppenonline.be

Of rechtstreeks in mijn winkel en toonzaal:
Geerdegemvaart 22
2800 Mechelen
Open op maandag, woensdag en vrijdag van 10-12 en 13-17 uur
Andere dagen en uren naar afspraak:
Contacteer Michael Grieve
0475-294608

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang €10,00 korting op je volgende aankoop.
http://www.formdesk.com/michaelgrieve/form2

Advertenties